مشاوره حقوقی رایگان - پرونده زنا

باسلام. من 8سال با همسرم که از ابتدا علاقه مند به فرد دیگری بود و با اصرار مادرش با بنده ازدواج کرده و همچنین دارای اختلال شخصیت پارانوئیدی و بسیار مادی گرا و عیاش میباشد و یک دختر 6ساله دارم.چندسال پیش بنده به دندان پزشک پیری جهت معالجه دندانهایم میرفتم و همسرم همیشه منو وادار میکرد که به آن دکتر اصرار کنم که بیمه تکمیلی خیلی زیاد هم برای خودم و هم برای خودش که حتی به اون دندانپزشک نمیرفت بنویسه...متاسفانه یکبار دندانپزشک ناخواسته به من قصد تجاوز داشت و منو وادار کرد باهاش رابطه داشته باشم...البته این کار با مخالفت من انجام نشد ولی بعدها من با دکتر به مدت چندماه چت میکردم.از آنجایی که دکتر از همسرش جداشده و یک پسر 15 ساله هم داشت..همسرم باهک گوشی من از چتهای ما اسکرین شات تهیه کرده و از من با شکنجه و ضرب و شتم فیلم اقراری گرفته.البته قبل این کارها مهریه ام را با کلک که آپارتمان به نامم میزنه و در صورتی که به اسم من باشه مالیات تعلق نمیگره حتی به دوستان شاهدش هم اینگونه گفته و من هم اِبرا کردم.وبعد اون فیلم اقرار رو گرفت ولی چند روز بعد فیلم اقرار دوباره منو وادار کرد که به مطب دکتر بروم و مجددا بیمه تکمیلی بگم بنویسه...تا چندماه به همان حالت باهم زندگی کردیم و درخانه دوربین وصل کرد و همیشه کتک کاری میکرد و یکبار که هم خودش و هم خواهرش کلی منو کتک زدن و فرداش که به سرکار رفتن ودخترم رامهدکودکش برد درو به رویم قفل کرد و خانواده ام با مامور منو از خانه خارج کردن و گواهی پزشکی ام موجوده ولی من بخاطر دخترم رضایت دادم و همسرم فیلم اقرار را به فامیلهایم فرستاده و نهایتا بهم برچسب زنا زده..من خودم معلم هستم و گزینش آموزش و پرورش دارم...و همیشه فردی مقید و آبرو داری بودم ولی متاسفانه همسرم منو تا کجاها کشیده...مارو به روانشناس معرفی کردن ولی بعد اون همسرم خواستار پیگیری پیامها توسط پلیس فتا شده..قاضی دادگاه حضانت دخترم هم اصرار به رای نهایی پرونده زنا داره البته از نوع برخورد همسرم نظر به عدم صلاحیت ایشون برای حضانت بچه داره...من حدودا 7ماه هست که نه وسیله شخصی یا مدارک و سوابق و کتابامو میتونم بردارم چون یهویی بامامور خارج شدم...دخترم هم که وابسته من بود حتی نماینده اولیای مهدش بودم 4ساعت جمعه ها میتونم ببینم...آبرومم با اینکه واقعا کاری نکردم تا کجاها برده...میخواستم ازتون سوال کنم تو این پرونده که بعد 8ماه نتیجه ندادن بنظر شما چه رایی صادر میکنن ... مگه جز این نیست که بالاخره شرافت خود همسرم هم زیر سوال میره؟؟!!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد