مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ورشکستگی

اینجانب چند سال در حال پخش لوازم یدکی بودم که به علت نوسانات بازار و گرفتن اجناس توسط کالا قاچاق کم اوردم و چندین چکم برگشت خورده و چندین طلب کار دارم که شکایت کردن ایا میتوانم درخواست ورشکستگی به دادگاه بدم چون اجناس موجود در انبارم کمتر از بدهی دست طلب کاران هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سلام بله در صورتیکه تمایل داشته باشید من در زمینه ورسکستگی تخصصی کار میکمنم با من تماس بگیرید