مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل سند رسمی

با سلام و ممنون از راهنمایی وکلای محترم
ما ساکن تهران هستیم و ملکی در شمال کشور داشتیم که پدرم زمانی که در قید حیات بودند و
یه مقداری ناتوانی جسمی برای رفتن به شمال داشتند ( شکستگی لگن ) به همین دلیل در دفترخانه اسناد رسمی تهران وکالت تام بلاعزل به مادرم دادند که ایشان بتوانند سندش را به نام خود بگیرند
مادرم با مراجعه به ثبت و املاک شمال و با ارائه وکالت نامه پس از طی مراحل اداری و شهرداری و .. سند ششدانگ تک برگ ملک به نام خودش دریافت کرد
هم اکنون پس از فوت پدر یکی از برادرها با مراجعه به دادسرای کیفری شمال شکایت جعل سند تک برگ را انجام داد که کارشناسان 3 نفره آنجا به دفترخانه تهران مراجعه کردند و تشخیص دادند که امضاهای وکالتنامه ها جعلی است و اثر انگشت پدرم هم قابل تشخیص نیست! که متاسفانه برادرم در شمال آشنا و پارتی زیاد دارد و مطمئنا کارشناسها را دیده و تخلف انجام دادند .
سوالم این هست که چون مطمئن هستم برادرم باز در هیئت پنج نفره از شمال هم ممکن است نفوذ کند آیا می توانم پرونده را از دادسرای کیفری شمال عدم صلاحیتش را درخواست بدم و به دادسرای کیفری تهران ارجاع شود ؟ چون اصل سند وکالتنامه ای که به آن اتهام جعل وارد شده است در تهران تنظیم شده و با استفاده از این سند وکالت نامه به زعم کارشناسان جعلی در دفترخانه تهران سند ششدانگ ملک در شمال صادر شده
طبق قوانین دادسراهای کیفری امکانپذیر است ؟

پاسخ ها :

ادعای جعل سند رسمی ادعای جعل جعل سند رسمی جعل سند جعل