مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام.همسرم چند وقتی هست بهم خیانت میکنه نمیدونم رابطه نامشروعه یا صیغس. به خودش هم ی بار حرفشو زدم داد و بیداد راه انداخت و کتکم زد. مدرک هم صدای ضبط شدشون رو دارم زمانی ک در غیاب من زنه رو اورده خونه. این مدرک کافیه میتونم جداشم؟ اگه مچشون رو تو خونه بگیرم و ادعا کنم زنا هستش اما اون بگه صیغه کردم و در دفتر اسناد ثبت نکردم ایا میتونه ازم شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
قابل شکایت و پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اقرار بر صیغه نمایند برای شما حق طلاق ایجاد می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.