مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

بنده بابت طلب 20 میلیون یه نفر بخاطر اینکه خیالش راحت بشه به 20 میلیونش میرسه. واحد اپارتمان باهاش قولنامه نوشتم که مبلغ 20 ملیون پیش داده. در قسمت توضیحات هم نوشتم تا تاریخ فلان اگه مبلغ 20 بهش برگردونم قولنامه عودت میگردد.. یه مقدار از مبلغ 20 ملیون بهش داد. شاهد هم دارم باقیشو نگرفت احضارنامه ام فرستادم. دیگه ازش خبری نشد الان بعد از 7 سال شکایت کرده که واحدشو میخواد. چیکار کنم میتونم ثابت کنم. که فقط بابت طلبش بوده یا حتا ثابت هم کنم فایده نداره؟؟ بجز داخل قولنامه در یه برگه دیگه ام نوشتیم که تا فلان تاریخ مبلغ 20 ملیون بهش بدم قرارداد فسخ است و اگه ندم واحد مال اون بشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با داشتن شاهد می توانید امیدوار باشید البته کیفیت شهادت و متن اظهارنامه مهم است