مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام. من از 5 سالگی تا الان که 15 سالمه لواط داشتم و نقش مفعول را داشتم اگر بخواهم به نظام بروم معلوم میشود تقریبا 3 سال دیگه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که برای ورود به نظام مقعد معاینه بشه قطعا معلوم میشه.
بهتر است از این تاریخ به بعد تکرار نکنید اگر تکرار نکنید ممکن است به مرور زمان آثار آن از بین بره و از طرفی انجام اینکار از نظر پزشکی برای شما ضرر داره