مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه اتباع

پسر25 ساله متولد ایران وپسر 19 ساله متولد ایران دارم که برای گرفتن شناسنامه اقدام کنم،البته خودم متولد ایران هستم ک گواهی ولادت ندارم ولی کارت واکسن دارم.کارت آمایش داریم.خواهشن معرفی یک وکیل خوب را برای شروع کار معرفی بفرمایین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای وکیل از طریق سایت درخواست بدهید.
اگر اتباع هستید به نظر بنده الکی وقت خودتون را تلف نکنید برای اتباع به راحتی تابعیت نمی دهند .