مشاوره حقوقی رایگان - وامی که دریافت کننده فوت و بیمه هم نشده

سلام. همسر برادرم وامی دریافت کردن که بیمه نشده و به دلیل فوت بر اثر کرونا و اینکه چیزی هم به نامشون نیست و به لحاظ مالی هم تمکن برای باز پرداخت رو خانواده ندارند متاسفانه ضامن دچار مشکل شده با توجه به اعسار راهی برای بخشودگی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به شعبه سرپرستی بانک درخواست دهید تا بخشودگی سود و جریمه را اعمال کنند و بعد نسبت به مابقی مبلغ محکومیت دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود