مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد شهود در دادگاه حقوقی

با سلام.
بابت فروختن تعدادی کامیون تره بار که شخص خریدار مقداری از مطالبات رو پرداخت نکرده شکایت کردم
و پرونده بعد از جلسات بررسی شده قرار کارشناسی صادر شد و بعد از تایید کارشناس بدوی و اعتراض خوانده پرونده
هیئت کارشناسی سه نفره هم تایید کردن.
الان خوانده پرونده یه استشهاد یا شهادتنامه ثبتی آورده که چند نفر امضا کردن
که خوانده پرونده بارها رو از خواهان خریداری نکرده و بصورت حق العمل کاری باهاش کار کرده.

خواستم ببینم قاضی پرونده در این مواقع
بر اساس نظریه کارشناسی بدوی و کارشناسان سه نفره رآی میده یا استشهادیه شهود؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا کارشناس گرچه رویه متفاوت است
بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه مدارک و محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اخرین نظریه کارشناس که مورد اعتراض واقع نشده ملاک خواهد شد