مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی نیروی انتظامی

با سلام خدمت شما و عرض ادب
ببخشید من عاشق شغل شریف نیروی انتظامی هستم ولی آقای... منو رد کرد گفت استرس داری من الان رفتم تهران اگه قبول نشدم چیکار کنم اصلا هم استرس ندارم معلم 14قدم 179سانی متر وزنم 65کیلو و خودم دانشجوی ترم دوم هستم از رشته علوم تربیتی و داری مدرک lCDLو گواهینامه موتور و پایه 3دارم و فرزند جانباز هستم و بسیجی فعال دارم به مدت 6سال و اصلا سو پیشینه ندارم و تا الان شکر خدا لبم به سیگار نزدم
من چیکار کنم من عاشق نیروی انتظامی هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در خصوص استخدام نیروهای محترم انتظامی نظر کمیسیون و ارگان مربوط به ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری و پاسخ داده شد عرض نمودم که در خصوص استخدامی نیروهای محترم انتظامی نظر کمیسیون پزشکی و ارگان مربوطه ملاک می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به‌ تایید کمیسیون مربوطه برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص استخدامی نیروهای محترم انتظامی نظر کمیسیون پزشکی و ارگان مربوطه ملاک می باشد