مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام
اگر اثر انگشت شخص مسنی با دستگاههای اسکنر دفاتر رسمی شناسایی شد ولی پس از پرینت بر روی کاغذ اصل سند ( سند مربوطه وکالت تام بلاعزل می باشد ) قابل تشخیص توسط کارشناس خط نبود آیا فایل الکترونیکی آن را میتوان از دفتر اسناد کل دریافت نمود
یک دفترخانه به من اینجوری گفت که وقتی اسکن انگشت در دفتر خانه تایید میگردد فایل الکترونیکی اثر انگشت به دفتر اسناد کل ارجاع میگردد . و کارشناس خط آنجا مراجعه کند درخواست فایل الکترونیکی اثر انگشت شخص مزبور را با شماره سند و غیره نماید
آیا صحیح هست یا خیر
ممنون میشم وکلایی که اطلاع کافی دارن یا اشخاصی که شاغل در دفاتر اسناد رسمی هستن پاسخ بدن چون موضوع برایم خیلی حیاتی است
تشکر از وقتی که میذارید

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، تصویر اسکن شده اثر انگشت بر روی سرور سازمان اداره ثبت موجود میباشد و در صورت نیاز مرجع قاضیی درخواست تصویر را از ان سازمان خواهد داد. شایان ذکر است دفاتر اسناد رسمی پس ازاحراز هویت شخص نسبت به اخذ اسکن امضا اقدام می نماید که در صورت صحت ادعا جعل ، دفترخانه محل تنظیم سند مرتکب تخلف انتظامی و جرم گردیده است