مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاع

با سلام ، من مالک دو دانگ از 90 قطعه زمین در حومه تهران هستم و دو نفر دیگر هر کدام دو دانگ مالکیت دارند ، میخواهم به اندازه سهم خودم سند 6 دانگ دریافت کنم ولی شرکا تمایل چندانی ندارند ، اداره ثبت مراجعه کردم گفتند چون قطعات کوچک هستند امکان افراز نیست ، از انجا که سندها به صورت دفترچه ای و نزد یکی از شرکاست ، من نیز قدرت مالی برای پرداخت هزینه صدور سند دو دانگ تک برگ به نام خودم ندارم ، لطفا راهنمایی کنید ایا میتونم با این شرایط گواهی عدم افراز از ثبت بگیرم ؟ و اگر این گواهی را بگیرم باید دادخواست بابت تقسیم به تعدیل ، تقسیم به رد یا فروش اجباری بدهم ؟ در ضمن بعضی از قطعات بر جاده و خیابان اصلی و باقی هم به صورت نا مرغوب هستند. ممنون میشم کمک کنید گره از کارم باز بشه .

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر به موجب تصمیم قطعی غیرقابل افراز تشخیص داده شود، می توانید گواهی بگیرید و درخواست دستور فروش بدهید.