مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک مشاع وقتی شریک خودش از سهم خودش استفاده نمیکند

یک ملک مشاعی اداری با چند اتاق و یک سالن بین شرکا برای استفاده از نظر روز و اتاق بصورت توافق شفاهی مشخص شده است الان یکی از شرکا که قصد بردن ملک برای مزایده را دارد از اتاق در روزهای خودش استفاده نمیکند و اتاق خالی میماند سایر شرکا هم در روزهای مشخص و اتاق های مشخص خودشان از ملک استفاده میکنند چکار کنیم که بعدا شریک طلب اجرت المثل نکند ؟ ایا اظهارنامه بفرستیم که ما از اتاق شما استفاده نمیکنیم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درب اتاق را قفل کنید و طی اقرارنامه رسمی اعلام کنید که هیچگونه بهره برداری از انجا ندارید و کلید ان را تحویل دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در تصرف سایر شرکا باشد باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت کنند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید توافقات خود را مکتوب نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طی اقرارنامه رسمی اعلام کنید که هیچگونه بهره برداری از انجا ندارید و کلید ان را تحویل دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تصرف ندارید میتوانید تامین دلیل کنید یا استشهادیه در این خصوص تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما با سلام هر یک از شرکا می توانند درخواست تخلیه مال مشاع را به نمایند و در صورتی که هر یک از آنها شکایت کند می بایست اجرت المثل پرداخت شود