مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام ببخشید من برای خانمم 50 میلیون طلا خریدم و فاکتوردارم .اما طلا تو سند ازدواج ثبت شده . شکایت کنم طلا ها بهم برمیگرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دوران نامزدی باشد بله در غیر این صورت خانم میتواند طلا ها را پس ندهد و یا بفروشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه باشد تحت شرایطی اگر موجود باشد می توانید دا‌دخواست استرداد طلاجات بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر جز مهریه بوده وثبت شده که خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دقیقا مشخص گردد خرید طلا برای همسر و درج آن در سند ازدواج به عنوان مهریه بوده است یا موضوع دیگر تا به توان راهکار مناسب حقوقی آن ارائه گردد