مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام وادب. سوال من راجع تقسیم ملک و اجرت المثل میباشد

اپارتمانی سه طبقه که چهار دانگ بنام من و دو دانگ به نام دیگری هست مدت ده سال هست که وکیل من پیگیر این تقسیم نامه و اجرت المثل هست و الان مدت ششماه هست که در اجرای احکام اصفهان منتظر نوبت هست و هر چی از ایشان سوال میکنم که کار ما بکجا رسیده اصلاً جواب نمیده ممکنه منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم و ایا میتوانم وکیلم را عوض کنم ملک در اصفهان میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید از طریق سامانه ثنا یا بطور حضوری پرونده تان را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .روند پزونده را از طریق سامانه عدل ایران مشاهده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید، یا حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید