مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط و امضا

با سلام خدمت وکلای محترم چند تا سوال داشتم:
1.ایا کارشناسان از امضا می‌توانند بفهمند که امضا یک سند عادی چه زمانی انجام شده است
2. ایا در اقاله باید ذکر کنند که چه سریال شماره ی مبایع نامه ای را اقاله می‌کنند یا صرفا اشاره به تاریخ مبایعنامه کفایت میکند (مثلا بنویسند که این مبایعنامه ای که در این تاریخ انجام شده است را اقاله میکنیم)
با تشکر از پاسخگویی وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی به نظر قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی به نظر قابل تشخیص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با کارشناسی قابل تشخیص می باشد.
به اندازه ای که رفع ابهام نماید کفایت می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حدود زمان امضاء را کارشناس میتواند متوجه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قصد واراده طرفین ملاک است واگر قید تاریخ به همان قصد اقاله همان مبایعه نامه باسد مشکلی نخواهد امد
کارشناس بصورت قطعی نمیتواند زمان تنظیم را بیان نماید