مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی محاسبه ی میزان نفقه

با سلام
برای محاسبه ی میزان نفقه به کجا باید مراجعه کنیم و چه مراحل و مدارکی مورد نیازه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تشکیل پرونده مطالبه نفقه ، کارشناس تعیین میشود تا میزان دقیق را بر اورد کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان نفقه را کارشناس نفقه تعیین می کند شما دادخواست مطالبه نفقه یا تعدیل نفقه میدهید و کارشناس میزانش را مشخص خواهد نمود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید تا دادخواست به شورای حل اختلاف ارجاع شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه میدهید وکارشناس میزانش را مشخص خواهد نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میزان نفقه را کارشناس نفقه تعیین می کند شما دادخواست مطالبه نفقه یا تعدیل نفقه میدهید