مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام وقت بخیر میخواستم در خصوص تنظیم دادخواست در رابطه با اعاده حیثیت راهنمایی کنید.
در خصوص سرقت چک و مشارکت در سرقت چک از من شکایت شده بود که با توجه به ادله و قراین ما برائت شدیم .حالا میخواهیم شکایت کنیم و مقداری وسیله و هزینه هایی که کردیم و میخوام پس بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میتوانید تحت عنوان افترا و تهمت شکایت نمایید و معمولا شکایت کیفری ان به نتیجه نخواهد رسید .در خصوص هزینه ها نیز اگر مستندی دارید مثلا حق الوکاله وکیل میتوانید مطالبه نمایید

یک وکیل

با سلام در صورتیکه بتوانید سونیت طرف را اثبات کنید در شکایت افترا به نتیجه خواهید رسید.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

اگر چه در کتب حقوقی مسائلی از این دست بیان شده ( اعاده حیثیت) ولی از نظر کابردی در مراجع قضایی معمولا فاقد نتیجه مثبته خواهد بود . لذا توصیه طرح دعوی در این خصوص نمیکنم چون نتیجه ای عاید شما نخواهد شد .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

دعوی یا شکایتی مبنی بر اعاده حیثیت در دعاوی مدنی وجود ندارد و اعاده حیثیت در دعاوی بازگانی تجاری موضوع قانون تجارت میباشد و لیکن دادخواهی از دادگاه صالح جرم نیست و صدور قرار منع تعقیب دلیل قانونی برای شکایت افترا یا نشر اکاذب نمیباشد و همانطوریکه برخی از همکاران معزز عنوان نموده اند طرح شکایت افترا راه به جایی نخواهد برد و تادیه خسارت منوط به شروط 1: وارد شدن ضرر و اثبات رابطه علیت بین ورود ضرر و فعل مباشر میباشد.