مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط و دستبند پابند و شرایط استفاده از ان

سلام خسته نباشید من بجرم سرقت سه سال حبس وهفتادو چهار تا شلاق محکوم شدم درحال حاضرپانزده ماه از حبس خود را گزراندم وردمالم رو ریختم به حساب دولت وشلاقم رو هم خوردم اجزای احکام دادگاه گفت پول روبریز به حساب بعد ازادی مشروط یا تعلیق بزن ازاد میشی من همون کارو کردم ولی قبول نکرد عف مشروط رو میگه سرقت مسلحانه هست جرم من گفتم کجا سرقت کردم اگر سرقت مسلحانه کردم پس چرا توی پرونده زندان نیست وتوی پرینتم نوشته سرقت میخواستم بگم به سرقت خالا بگفته اینا مسلحانه عفو مشروط دستبند پابند تعلیق رای بازی بهم تعلق میگیره ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادنامه قید می گردد که طبق چه ماده قانونی مجرم شناخته شده اید شماره ماده را پیدا کرده بفرستید در سایت دادراه تا پاسخ را دریافت کنید که سرقت از نوع مسلحانه بوده یا خیر .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دید چه نوع سرقتی است وچه میزان مجازات؟