مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و جعل و استفاده از سند مجعول و سرقت طلا

سلام ممنونم از وقتی که میزارید
دوستم و شوهرش به میگفتن ماشینت را بفروش بیا قشم مغازه بخر خیلی سود داره و تا دوماه دیگه گرون میشه
اجاره میدی ماهی سه میلیون اجاره میگیری
من قبول نمیکردم تا اینکه منو بردن قشم با خودشون و چندتا مغازه بهم نشون دادن و سندشون را و گفتن این مغازه ها را میتونی بخری
اینقدر اصرار کردن و تعزیف کردن تا منو وسوسه کردن
گفتن ماشین و طلاهات را بفروش پولشو بده سند بهت میدید یه هفته ای
ماشین و طلاها را بردیم با خودشون فروختیم پول را زدم به حسابشون و یه یرگه هممون امضا کردیم ک من بهشون پول دادم یکماه خونم بودن تو اخرین روزم متوجه شدم هفتاد گرم طلا تو خونه داشتم نیس
چندروز گذشت خبری نشد
زنگ زدم بهشون گفتم اگه انجام نمیدید پولم را پس بدید شروع کردم فحشای زشت بدن بهم و بگن پولتو نمیدیم
شکایت کردم اومدن اگاهی با اون برگه ای ک من امضا کرده بودم که بالای امضای من متن اضافه کرده بودن ک بجای پول بهم طلا دادن توی قم
ک با تحقیقات پلیس مشخص شد جعل انجام دادن و بازداشتون کردن و پدرش سند گذاشت اومد بیرون و یه ماشین و موتور ک داشتن را فروختن ک من نتونم توقیف کنم
توی اگاهی بهم گفتن سابقه کلاهبرداری و سرقت زیاد داره
حالا میخواستم ببینم مجازاتشون چیه من به پولم و طلاهام میرسم ؟
کارش اینه ک کلاهبرداری میکنه از همه اعسار میزنه
میخواستم ببینم امکان داره بازم اعسارش قبول بشه چون شاکی زیاد داره و حساباش را خالی کرده مرده
ولی با حساب زنه دسته چک دارن و میگفتن خرید و فروش دلار طلا انجام میدم
خواهشا راهنماییم کنید هزینه اینکه وکیل بگیرم نداشتم

پاسخ ها :

کلاهبرداری جعل استفاده از سند مجعول