مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مشارکت در ساختی که فسخ دران قیدنشده

سلام همسرم درتاریخ 27،9،91 سال91 باشریکش زمینی به متراژ600متربه فردی به عنوان سازنده برای مشارکت در ساخت دادن بسازه ودر ان قراداد تاریخ شروع وپایان قیدشده مدت18 ماه هم ذکرشده و اجازه فروش سهم از اپارتمان را هم گرفته اما تا پایان قرارداد فقط فنداسیون ریخت وسلام وخانه ماراهم که انتهای زمین بود خراب کرد ورفت ما الزام به اجرا گرفتیم ولی ایشان فرارکرد نیامد وکاربه جایی نبرد وتاالان هم کسی برای پیش فروشی که شاید او کرده باشه مراجعه نکرده و ماسال 95 برای فسخ قراردادمراجعه کردیم قاضی به مانداد وماهم پول تجدیدنظر نداشتیم واقدام به تجدیدنظر نکردیم و قاضی گفته با اجازه دادگاه بساز من اگه پول داشتم خوب اول خودم میساختم چرا بدم یکی دیگه که حالا بلاسرم بیاد الان 10 سال من مستاجر واواره سازنده متواری و زمینم ول منم مسافرکش بی پول حالا کمکم کنید میتونم فسخ کنم هیچ حق فسخی در قرارداد قید نشده رته حل بفرمایید پول وکیل هم ندارم به والله

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید قرارداد مطالعه شود و دادخواست و دادنامه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس