مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام سال 88 به جرم رابطه نامشروع یک هفته زندان بودم و با سند آزاد شدم و حکمم رابطه نامشروع مادون به زنا و 99 ضربه شلاق تعزیری شد. گواهی عدم سوپیشینه گرفتم و نوشته بود فاقد سوپیشینه کیفری هستید.میخواستم بدونم مشکلی برام‌ پیش نمیاد برای استخدام آموزش و پرورش به عنوان معلم؟ و اینکه پاک شده یا تو سیستم میمونه؟ممنونم

پاسخ ها :

سوء پیشینه رابطه نامشروع در استخدام سوء پیشینه رابطه نامشروع