مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم سود

سلام.
ما دو نفر شریک هستیم که در زمینه پرده و دکوراسیون 50 ،50شریک شدیم . بعد از مدتی شریکم گفت من در شیفت صبح نمیتونم بیام. (میزان ساعت کاری صبح و بعد از ظهر برابر است.) میخواستم بدونم تقسیم سود به چه صورت می‌شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در خصوص تقسیم سود به هر نحوی که دوست داشته باشید می توانید توافق کنید، اگر شیفت بعد از ظهر سخت است می توانید با توافق سهم بیشتری را برای شیفت بعدازظهر در نظر بگیرید .