مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام وقتتون بخیر
منو 7 سال پیش با پسری تو اتوبوس گرفتنم و چون به تعطیلات خوردیم دوروز زندان بودم خانوادم خبر دار نشدن و بعد اومدن با فیش حقوقی ازاد شدم .یکبار بعد از 4 سال برای شرکتی سو پیشینه ازم گرفتن و بالا اومد و منم تعهد دادم بدون اینکه شوهرم بفهمه ردم کردن .
الان خواستم پروانه کسب بگیرم برای ارایشگاه .ایا باز هم سو پیشینه برام بالا میاد ؟ باید چیکار کنم که حذف شه ...اگه شوهرم بفهمه زندگیم به هم میریزه با یه بچه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشخص نمیشه و پاک شده است.
می توانید بدون اطلاع شوهرتان به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست سوء پیشینه بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به اخذ استعلام و گواهی سوپیشینه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص سوال شما عرض کنم که سوء پیشینه حتی اگر بیشتر این سوء پیشینه باشد بیشتر از 7 سال 90 در سابقه شما بمونه و اگر در سابقه شما همچنان زنده شما باید به مرجع مربوطه مراجعه کنید اگر می خوای که شخصی متوجه نشه می تونید وکیل بگیرید و ما وکلای این کار را برای شما انجام دهیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به اخذ استعلام و گواهی سوپیشینه اقدام نمایید