مشاوره حقوقی رایگان - قطعی گاز منزل به دلیل نشت گاز منواکسید کربن از آبگرمکن غیرمجاز

با توجه به قطعی گاز از محل آبگرمکن غیرمجاز(با تشخیص نظام مهندسی و اداره گاز ) باید اجاره بها پرداخت شود یا نه ؟
4 ماه است که گاز منزل قطع بوده و صاحبخانه نیز زیر بار آن نمیرود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اظهارنامه جهت فسخ بدید و بعد اقدامات قانونی انجام دهید تا قبل از اظهار نامه باید کرایه پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً با یستی اگر خسارتی از این حیث به شما وارد شده است موجر مکلف به پرداخت خسارت می باشد چون آبگرمکن غیر استاندارد و غیر مجاز بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قطعی گاز مشکلات این چنینی با دعوای مطالبه اجور متفاوت است شما می‌توانستید مالک را منظم کنید یا خودتان درست کنید خسارات را دریافت کنید