مشاوره حقوقی رایگان - علت طرح رسیدگی جهت صلح و سازش

سلام طرف پرونده بد ون مدرک فقط با حرف. ادعای کلاهبرداری وتحصیل مال از طریق نامشروع شکایتم کرده. بعد شورای حل اختلاف ابلاغیه علت طرح رسیدگی جهت صلح و سازش داده، چیست؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شعبه سازشی شورای حل اختلاف ابتدای امر سعی در صلح ذات البین میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا قبل از ارسال پرونده به دادسرا جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال می گردد