مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامچه

با سلام.قراداد اجاره ای نوشته شده اماپس از یک هفته طرفین توافقی قرارداد را فسخ وبرای این امر به املاک مربوطه مراجعه نموده ...وجلوی دوربین هرسه برگ قرارداد که برای فسخ اماده شده برداشته و پاره کرده و باخود برده مستاجر که مبلغی بیعانه داده در شورای حل اختلاف طرح دعوا نموده و شورا بدون در نظر گرفتن دوربین و شاهد رای به عودت بیعانه داده خوانده اعتراض کرده و دادگاه اعتراض راوارد ورای به پرداخت حق الزحمه قانونی مشاور املاک صادر نموده.سؤال این است مشاور چکار باید بکند بیعانه مستاجر را پس بدهد به مبلغ 400هزاز تومان
2-حق الزحمه ازمستاجر بگیره مبلغ 850 هزار تومان(چطوری)
3-حق الزحمه از موجر بگیره مبلغ850هزار تومان(چطوری) لازم به ذکر است طرح شکایت مشاور از موجر در همان شعبه حل اختلاف رد شده

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور کلی برای خود فسخ حق الزحمه ای نیست. اما برای قرارداد اجاره ای که قبلاً تنظیم شده حق الزحمه به مشاور تعلق می گیرد و بعد از فسخ قرارداد نیز بایستی دریافت شود. پول مستاجر نیز امانت در دست مشاور است و باید پس بدهند. برای دریافت حق الزحمه نیز باید براساس نرخ اتحادیه و رقم مورد معامله حق الزحمه خود را مطالبه کنند و در صورت عدم پرداخت از طریق قانونی اقدام کنند.