مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

آیا شخصی که پشت چک را امضا کرده میتواند به عنوان شاهد جهت اثبات چک وعده دار در دادگاه حاضر شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. ایشان میتواند در دادگاه حاضر و اقرار به امضا چک وعده دار نماید و همچنین میتوانید تقاضی کارشناس جهت اثبات این امر نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به دلیل اینکه ظهرنویس متضامناً با صادر کننده در پرداخت وجه چک به دارنده مسئول است و به نوعی ذینفع در شکایت دارنده بر علیه صادر کننده چک محسوب می گردد به نظر می رسد شهادتش به نفع صادر کننده چک ، واجد شرایط گواهی شهود نباشد و پذیرفته نگردد .