مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری (ماده 474)

سلام
در یک پرونده ی کیفری حکم محکومیت قطعی صادر شد، بعد از 3 سال از حکم مزبور درخواست اعاده دادرسی شد با استناد به بند ج ماده 474، پرونده ارجاع شد به دیوان عالی کشور، دیوان با پذیرش اعاده دارسی پرونده را ارجاع داد به شعبه هم عرض، شعبه هم عرض مجددا رای اولیه را تایید کرد و‌ بر خلاف نظر دیوان رای داد، مجددا از رای شعبه هم عرض درخواست اعاده دادرسی شد با استناد به بند ب پ ج ماده 474، پرونده ارجاع شده به دیوان عالی کشور، حالا اگر دیوان مجدد اعاده دادرسی رو بپذیره قدم بعدی چیست؟ ایا پرونده ارجاع میشود به شعبه هم عرض دیگر؟ یا رای اصراری محسوب میشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی رای اصراری می شود و این بار دادگاه هم عرض باید هرچی که دیوان گفته را در دادنامه بیاورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر چیزی احتمال دارد نمی‌توان چیزی را پیش‌بینی کرد گرچه محتمل است