مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف سهم شریک سازنده با توجه به مجهول المکان بودن شریک چگونه است

سلام . اینجانب ش با شخص دیگری به عنوان سازنده و سرمایه گذاردر یک قرارداد مشارکت در ساخت شریک شدیم و پس از ساخت ساختمان دو واحد از 4 واحد سهم سازنده ها باشد . در اواسط ساخت ساختمان ، شریکم به علت بدهی به اینجانب و عدم تامین هزینه های سهم خود متواری گردید و تاکنون مراجعه ننموده است . اینجانب با توجه به یکی از بند های قرارداد مذکور که در صورت فوت ، محجوریت یکی از سازنده ها دیگری باید تعهدات را انجام دهد با هزینه خود ساختمان را تکمیل و تحویل مالکین اولیه دادم و مالکین سهم مرا بنامم زدند ولی از انتقال سهم شریکم بنام من اجتناب می نمایند و می گویند اگر شریکت روزی برگردد و ازما شکایت کند ما چکار کنیم . لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم سهم شریکم را بنامم بزنم با توجه به اینکه هزینه را من انجام داده ام و ملک را تحویل داده ام و مالکین نیز قبول دارند. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر نظر مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شما اگر هزینه هارا داده اید باید علیه شریک متواری اقامه دعوا نمایید وسهم اورا توقیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد