مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

برادر بنده به جرم جعل و استفاده از سند مجعول ، با ارایه کپی مبایعه نامه شکایت کرد، دادسرا اصل مبایعه نامه را از من خواست،متاسفانه قبلاً این مبایعه نامه رو برای برخی کارهای اداری به خود ایشان داده بودم،موضوع رو به بازپرسی گفتم ،همون کپی رو به کارشناسی یک و سه نفره فرستاد،همشون تایید کردن،منع تعقیب خوردم،بعد از چند وقت اعتراض برادرم رو دادگاه کیفری 2 قبول کرد و جلسه گذاشت،در جلسه ای سه دقیقه ای به دو فقره حبس یک سال و نیم محکوم شدم!،، می دونم برابر قانون جدید حداکثر جعل سند عادی یک ساله،، اعتراض زدم،مطمئن بودم که تجدید نظر برایت می ده و در پرونده اعمال نفوذ شده،بعد از جلسه تجدید نظر ،با تعجب فراوان و با بذل و بخشش قاضی و جوانی و .... رای به دو فقره هشت ماه تقلیل پیدا کرد و تایید شد. می دونم خیلی تعجب کردید و الان فکر می کنید که شاید چیز دیگه ای در پرونده بوده،ولی هیچی نبوده ، ی چیز جالبتر،نه دادسرا نه کیفری دو و نه تجدید نظر از شهود مبایعه نامه که در جریان همه چی بودن و در صورت احضار به نفع بنده شهادت می دادن هیچ تحقیقی نکرده. چه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی درخواست اعاده دادرسی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان اعاده دادرسی ان هم با جهات خاص وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است