مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تعیین میزان دریافت مهریه از زوج

با سلام زوجه مهریه را از طریق ثبت اسناد به اجرا گذاشته
جهت اطلاع تعداد کل سکه ها 150 عدد
ولی تعداد 30 سکه در حال حاضر بصورت اقساط ماهی 2500 از حقوق اینجانب کسر می‌گردد..
سوال 1 ؟ مبنای تعیین این اعدادسکه و مبلغ کسر اقساط چی هست؟
سوال 2؟ آیا قابلیت اعتراض برای کم کردن مقدار کسر از حقوق وجود دارد یا خیر؟
سوال 3 ؟ ماشین و حساب های بانکی وی توقیف است با توجه دریافت مهریه آیا میتوانم درخواست رفع توقیف بدهم ؟ از کدام مرجع اقدام کنم ؟
با تشکر از کارشناسان محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرای ثبت طبق درخواست زوجه به اندازه 30 سکه از حقوق زوج کسر می کند و اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.
برای رفع توقیف از شعبه اجرای ثبت درخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به پرداخت ماهیانه
2500 ، توسط اجرای احکام محاسبه
خواهد شد
بله حقوق ماهیانه ، باید حداکثر تا 1/3 در صورت نداشتن فرزند ، کسر
بشود
و اصولا خودرو جز مستثنیات محسوب
نخواهد شد و قابل توقیف و مزایده است مگر احراز گردد که وسیله امرار
معاش است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
مهریه با وجود افراد تحت تکفل 1چهارم قابل توقیف و کسر از حقوق است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم حقوق در صورتی که دارای فرزند باشید حقوق همسر شما تا یک چهارم و در صورت عدم داشتن فرزند حقوق تا یک سوم قابل توقیف است و الباقی مهریه از طریق اجرای ثبت یا از طریق دادگاه قابل مطالبه است اما خودرو جزو مستثنیات دین نیست و اگر ایشان برای اعسار

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ادره ثبت همسر ما برای 30عدد سکه اقدام کرده وشکایت فایده ای ندارد