مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

درود و مهر. برای تحریر ترکه به دعوی برادرم به شورا احضار شدم .مراجعه نکردم. ابلاغ دومی ارسال می شود؟ سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر رای صادر میشه و رای دادگاه به شما ابلاغ خواهد شد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
بله امکانپذیر است بهتر است پیگیر پرونده باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
ممکن است ابلاغ نشود

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

اگر ابلاغ قانونی انجام شده مجددا احضار میشوید ولی اگر ابلاع واقعی یعنی به شخص شما شده مجددا ابلاع نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابلاغ اگر قانونی انجام شده مجددا احضار میشوید ولی اگر ابلاع واقعی یعنی به شخص شما شده خیر رای صادر میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت نیاز برای بار دوم ابلاغ خواهد شد در غیر اینصورت تحریر ترکه بدون حضور شما صورتجلسه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر عدم حضور منتهی به رای غیابی است مگر انکه شما از اصحاب دعوا نباشبد