مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت متراژ پارکینگ با ابعاد ذکر شده در سند

با سلام
من 4 سال هست که یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام اخیرا متوجه شده ام که متراژ پارکینگ تحویل گرفته شده با سند مغایرت دارد. نقشه مادر شهرداری پارکینگ ساختمان را 2/5 متر مشخص کرده ولی در نقشه تفکیکی ثبت و در سند 2/82 متر زده است. آیا ممکن است که اشتباه با ثبت باشه و متراژ اشتباه وارد شده باشد? تا چقدر اختلاف متراژ سند و ملک تحویل گرفته شده می تواند مهم باشد و قابل پیگیری باشه? اگر سازنده تخلف کرده چطور میشه اون 32 سانت را زنده کرد? و اینکه اگر من بخوام این آپارتمان را بفروشم برای این اختلاف متراژ دچار مشکل نخوام نشد?

ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

از اداره ثبت محل پیگیری کنید