مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و تحصیل مال غیر از طریق نامشروع جعل و استفاده از سند مجعول

با سلام خدمت وکلا
بنده سال 97 با شخصی که دوست خانوادگی مان بود قرار شد در کشور ترکیه همکاری داشته باشم اینها در ترکیه یک شخصی سرشان را کلاه گذاشته بود و در ترکیه برای خودشان وکیل گرفته بودند و از من خواسته بودن در زمانی که خودشان در دسترس نیستند وکیلشان با من ارتباط داشته باشد تا اگر خبری بود که نیاز به تایید داشت به من اطلاع دهند و من هم به آنها اطلاع دهم
رابطه کاری ما به این طریق بود که برای من خودش(مادر) و 2دخترش وکالت کاری دادن تا براشون خرید آپارتمان و ثبت شرکت کنم و در این حین هم برای انتقال پولشان از ایران یک صراف که معتمد من بود که من و خانواده من هم از طریق آن پول ارسال میکردیم به آنها معرفی کردم تا کارهای انتقال پولشان را انجام دهند (البته صراف مجوز قانونی نداشت تو کار سکه و طلا بود و کار صرافی هم انجام میدهد) اینها هر دفع از بانک به حسابی که صراف معرفی میکند واریز میگردند صراف شماره حساب را به من همیشه میفرستاد و من هم به اینها ارسال میکردم که مستند هايش در واتسآپ موجود است به علاوه پول 2 ماشین که قصد فروش داشتند به اسم من وکالت و من هم مستقیم به اسم صراف انتقال وکالت میکردم که که یکی از وکالت ها کاری بود که بعد از انجام امور برای تنظیم سند قطعی به خودشان ارسال کردیم و خود صاحب ماشین در دفتر خانه شهرشان سند را انتقال دادن و دیگر خودرو را به اسم من وکالت فروش زدند و من به اسم صراف انتقال دادم و صراف هم پول ها را به حساب مادرشان در ترکیه واریز میکند و همیشه وقتی واریز میشد حسابشان را چک و تایید میکردن من برای آنها از فروشگاه ها یا شرکت هایی که خودشان مشخص میگردند پارچه و لوازم آرایشی میگرفتم و ميفرستادم ایران که هزینه را ازحساب ترکیه خودشان به حساب ترکیه من واریز میگردند تا خرید را انجام دهم من برای اینها 2 تا شرکت ثبت کردم که یکیش با وکالت کاری که به من داده بودند در شهر خودمان تبریز و دیگری در کشور ترکیه که با حضور خودشان ثبت کردم که با حضور مترجم رسمی کشور ترکیه انجام شد که در آن وکالت نداشتم
در اوایل 2 تا آپارتمان انتخاب کردیم چون قصد خرید یکی از واحد ها را داشتن و نمیخواستن برای هر 2واحد پول پرداخت کنند من بهشون پیشنهاد دادم که من در ایران به شما پول نقد(دلار) بدهم و شما جای من پول واحد دوم رو پرداخت کنید که از این 2 واحد یکی برای شما و دیگری برای من باشد به همین خاطر به بانک کشور ترکیه مراجعه کردیم و از حساب آنها بصورت حضوری پول هر دو واحد را واریز کردیم و در قسمت توضیحات هم نوشته شد که یکی از واحد ها به نام من و دیگری به نام خودشان قابل ذکر که قبلا از شرکت فروشنده پرسیده بودیم که اگر پول هر دو واحد از حساب یک شخص واریز شود موردی دارد یا خیر گفته بودند هیچ مشکلی ندارد و فقط در قسمت توضیحات درج شود من در ایران به آنها دلار را دادم ولی رسیدی بینمان نیست چون اونها اول بابت خانه ترکیه به من پول دادند من هم به آنها بدهکار بودم رسیدی بینمان ننوشتیم بعد از 2 سال من تصمیم به فروش واحد را میگیرم و چون از روز اول مبنا براین بود که هر طرف خواست واحد خود را بفروشد به هم دیگر اول اطلاع بدهد من وقتی اعلام کردم دخترش گفت که به آن واگذار کنم و من بعد از واگذاری و انتقال سند قرار شد مبلغ را به حساب من واریز کنند بعد از انتقال سند آنها از واتسآپ خط ترکیه خودشان که در این 3 سال به ندرت باهم مکالمه داشتیم(اکثرا با وتاسوعا آپ ایران من یا خط ترکیه من چت میکردیم) یک فیش بانکی فرستادن که درقسمت توضیحاتش نوشتند بابت خرید واحد از من به مبلغ.... که بعدا متوجه شدم مبلغش جعلی هست و در قسمت مبلغ فیش دست برده اند و بعد از اینکه واحد را به نام خودشان انتقال دادند به شرکت فروشنده هم اعلام کرده اند واحد برای آنها بوده از اول و پولشان را کامل از حساب خودشان واریز کرده اند و هیچ صحبتی بین ما نبود اینکه در قسمت توضیحات نوشته شده یک واحد من و یک واحد آنها نميدانستند چیست برای همین نوشته اند و من قصد داشتم واحد آنها را برای خودم بردارم در صورتی که در این 2 سال هیچ ادعایی نه به من و نه به شرکت داشتند
در صورتی که دخترشان 2سال قبل از آشنایی من در ترکیه حضور داشته و خانه اجاره کرده و حساب بانکی داشت مسلط به زبان ترکی بود (در بازپرسی اعلام کرده که مسلط به زبان ترکیه نیست در این چند سالی که زندگی میکند)با این وجود در کشور ترکیه در تمام سازمان ها چه خصوصی و چه دولتی اگر شخص خارجی زبان ترکی نداند برایش مترجم رسمی میگیرند

تنها مدرک من برای اثبات همان فیش بانکی که در قسمت توضیحات نوشته شده بابت خرید آپارتمان از من هست که خودشان ارسال کرده اند

بعد از مدتی در فروردین 1400 اعلام کردند از یک شرکت ساختمانی دیگر قصد خرید 6 واحد به صورت اقساطی را دارند و من با آن شرکت وارد مذاکره شدم و 6 واحد را پیش فاکتور کردم و از بابت بیانه مبلغ ناچیزی را پرداخت کردم در کشور ترکیه وقتی واحد را پیش فاکتور میکنید اول یک کاغذی میدهند که اسم و مشخصات خریدار مبلغ واریزی مشخصات واحد شناسه واریزی و شماره حساب درج میکنند و زمانش 15 روز هست چون اینها پرداختی هاشون به موقع نرسید از من خواستند زمان بگیرم از شرکت که این پروسه 4 ماه طول کشیدو در این 4 ماه هر دفع واحد های انتخابی را بین خودشان تغییر میدانند و از من ميخواستند که اسم پیش فاکتور ها را عوض کنم چون تعداد تعویضی ها دیگر خیلی بالا بود یکبار من خودم تغییر دادم و زیر برگه هم نوشتم که این برگه ها هیچ ارزش قانونی ندارند تا مبلغ قطعی را پرداخت نکرده آید و من هر دفعه به عناوینی شرکت رو معطل میکردم یا زمان پیش فاکتور تمام ميشد و مجبور میشدم از مبلغ جدید که گران تر بود دوباره پیش فاکتور کنم تا واحد ها از دست نروند زمانی که مادرشان اعلام کردند که تعداد 6 واحد زیاد است و نمیتوانند مبلغ اقساط آنها را برسانند و من به آنها گفتم نگران نباشید حل میکنیم گفتم 2 واحد را خریداری کنید و برای 4 واحد بعدی هم هر زمان پرداختتان قطعی شد خرید را انجام میدهیم و سعی میکنم تا مدتها به هر عناوینی روی پیش فاکتور نگهداريم تصمیم بر این شد و من به کشور ترکیه مراجعه کردم و دو واحد انتخابی را برای آنها با وکالت کاری که داده بودند از شرکت درخواست کردم شرکت ساختمانی با مطالعه کامل وکالت نامه به من گفتند که وکالت ها نقص دارد و نمیتوان از روی این وکالت نامه ها من به اسم آنها بخرم (من هم از این موضوع کاملا بی اطلاع بودم چون اولین باری بود که با وکالت نامه ترجمه شده ایرانی قصد خرید واحد را داشتیم)از طرفی هم واحد دوباره از فردا گران میشوند بعد از اینکه مکالمه تلفنی با آنها داشتم و پیشنهادی که شرکت ساختمانی داد قرار شد واحد ها را من به اسم خودم خریداری کنم و از خودم به آنها وکالت بدم تا به ترکیه مسافرت کنند و واحد ها رو به اسم خودشان انتقال بدهند در ضمن صراف پول را به حساب خودشان انتقال داده بود و خودشان هم از طریق تلفن بانک مبلغ واحد ها رو به حساب شرکت ساختمان واریز کرده بودند واحد ها را خریداری کردم و بعد از اینکه به ایران مراجعه کردم وکالت نامه نوشتم و ترجمه و تمام کارهای لازمه را انجام دادم و به آنها ارسال کردم اینها در این بین هم از من باز دلار(34600)گرفته بودن و قرار بود معادل آن را به لیر(310هزار لیر) به حساب بانکی من در ترکیه واریز کنند که از آن مبلغ فقط 43 هزار لیر واریز کردند و مابقی ماند که باز صحبتهایمان روی همان واتس آپی هست که فیش جعلی فرستاده اند که به ندرت باهم صحبت کردیم و رسیدی بینمان نیست چون رابطه ما خیلی صمیمی بود همه کارهایمان روی صحبت انجام میشد
و ادعا کرده اند تلفن دست من هست در صورتی که همیشه دست دخترشان بود و ما هر زمانی کاری داشتیم با ان هماهنگ میکردم تا تلفن را با خود بیاورد و پول انتقال دهیم به شرکت ها یا اشخاص خود دخترش همیشه تمام مراحل را کامل چک میکرد

بعد از اینکه آنها واحد من را گرفتند و فیش جعلی فرستادند و دلارهارا گرفتند و وکالت نامه را از من گرفتند شروع کردند که پولی که به حساب ما واریز کرده آید در ترکیه کم هست که در چت های واتسآپ بارها نوشتم چون حساب مبدا و مقصد مال من نیست چرا تا این زمان نگفته اید و الان یادتون افتاده خودتان جمع و تفریق کنید و داده ها و میزان گرفته ها اگر کم باشد من پیگیری میکنم از صراف اگه نباشد که هیچی حتی این پیشنهاد را هم من دادم که یک حسابدار بگیرید تا آن مشخص کند در چت های واتسآپ که در این اواخر باهم داشتیم من را وکیل خطاب کردند که شما خود را به ما وکیل بین الملل معرفی کردید و به ما پروانه وکالت کشور ترکیه ارسال کرده اید که من پاسخ دادم که کی و چه زمانی این ادعا را کردم من هر جا صحبت از واحد های آپارتمان بود حرف از وکالت زده ام و در کار دادگاهی شما هیچ دخالتی نداشتم حتی در شهریور 1400 وکیل ترکیه آنها با من تماس گرفت که دیگر قادر به جلو بردن پرونده نیست و در قبال گرفتن مبلغی با نوشتن رضایت و گرفتن مبلغی اعلام انصراف بدیم و دو رضایت نامه فارسی و ترکی که اسم وکیل خودشان در صفحه بود برای من ايميل زد و گفت برای امضا پیش آنها ببرم بعد از اینکه خودشان کامل مطالعه کردند و امضا کردند من به وکیلشان در ترکیه رساندم و آنها مبلغ رضایت را واریز کرد حتی به آنها گفتم شما وقتی رضایت نامه را امضا کردین اسم وکیلتان و موضوع پروندتان مشخص بود و اسمی از من نبرده شده بود
بعد ادعا کردند که من قرار بود برای آنها 6 واحد بگیرم اما 2 واحد گرفتم و مابقی پول را برای خودم برداشتم در صورتی که پولی که آنها به برای پرداخت واحد ها از حساب خود به حساب شرکت واریز کرده اند همان روزی که به حسابشان واریز شد واحد ها خریداری شدو فقط برای 2 واحد بود و زمانی که آنها اعلام کردم که مبلغ قسط واحد ها این مبلغ میباشد برای 2 واحد بود نه بیشتر
درصورتی که به انها گفتم اگر ميخواستم کلاهبرداری کنم میگفتم برای 6 واحد اقساط بریزید حتی اینها پول یکی از ماشین ها را بعد از خرید این دو واحد فرستادند و قصد داشتند از یک پروژه دیگر دو واحد 1 خوابه بخرند که وقتی من به شرکت مراجعه کردم گفتن فقط یک واحد دو خوابه موجود است به آنها اطلاع دادم و گفتن نمیخواهند منصرف شدن و پول را خودشان انتقال دادند دوباره به ایران که باز به آنها گفتم من اگر قصد کلاهبرداری و جعل داشتم به دروغ اعلام میکردم که واحد های 1 خوابه را خریدم و سند جعلی میفرستادم
با اینکه بارها در واتسآپ آپ اعلام کرده بودم ببینید داده ها و پرداختی هاتون رو مشخص کنید اگر کم یا کاستی باشه من پیگیری میکنم اما از آنها خبری نمیشد و چون هیچ قسطی بابت واحد ها پرداخت نکردند برای من از کشور ترکیه ابلاغیه آمد که بدهی دارید و باید پرداخت کنید وگرنه 2واحد ابطال میشود من برای اینکه حسن نیت خود را نشان دهم و فردا روز ادعا نکنند که خیانت در امانت کردی یا هرچیزی دیگری که باعث شد واحد ها از بین برود خودم مبلغ 700 میلیون تومان از جیب خودم برای شرکت پرداخت کردم تا بعدا با آنها حساب کتاب کنیم تا اینکه از پلیس امنیت اقتصادی به سراغ من اومدن و بدون اینکه برای من ابلاغیه بیاد من رو جلب کردن و قرار 10 میلیارد برای من صادر کرد بازپرسی و 11 روز در امنیت اقتصادی و 13 روز در زندان بازداشت بودم و بازجویی میشدم تا به قراروثیقه اعتراض کردم و بازپرسی وثیقه رو به 7 میلیارد کاهش داد و در شکایتشون که خواندم مدعی شده بودند من خودم رو وکیل بین الملل معرفی کردم که از شماره مجازی گواهی وکالت فرستادم و مبلغ 11 میلیارد که دو خودرو گران قیمت هم داخل همین مبلغ هست ازشون خواستم و بعد گرفتن بخشی از این پول ها به امید کلاهبرداری دوباره رفتم سراغشون ولی دیگه موفق نشدم و به اونها گفتم پول ها رو به حساب های مختلف واریز کنند (در صورتی که حسابها برای صراف بود)و مدعی شدند تلفن و خط ترکیه اونها دست من بود و از حسابشون پول برداشت میکردم که بازپرسی حکم تفتیش منزل منم داده بود که با اینکه گفتم اتهام ها دروغه و چیزی دست من نیست باز خونه رو گشتن و چیزی پیدا نکردن
و شماره مجازی که ادعا میکنند برای من نیست و از بازپرسی خواستم تا شماره آی پی شماره مجازی را پیگیری کنند که متوجه شدم از یک گوشیه سوخته ارسال شده و هیچ ربطی به گوشی من ندارد

حالا من سوالم این هست

1:که من اگر برای اینها گواهی وکالت فرستادم چرا استعلام نگرفتن و الان مدعی شدن در صورتی که کاملا مشهود است که فرستنده من نیستم پس مشخصه شما به من اتهام بی اساس میزنید چون زمانی که رضایت نامه را امضا کردیم میتونستی وکیل چه کسی هست

2:آیا قرار است است به این سادگی که من رو جلب کردن باز قراره محکوم بشم چطوری ثابت کنم که من کلاهبرداری نکردم

3:تلفنی که ادعا میکنند دست من بوده و من از طریق تلفن بانکشان پول برمیدارم تا به امروز یکبار هم موجودی حسابشون رو چک نکرده بودن که قبلا اعتراض کنند و بعد از گذشت این همه مدت الان متوجه شدن که کمه و این تهمت رو به من زدن

4:صراف پول ها را کم کم واریز میکرد به حسابشان و هر دفع من استعلام میکردم که مبلغ رو چک کنید که واریز شده و آنها تایید میکردن و بعد از واریز کلی تایید نهایی را میدانند

5:با اینکه من اعلام کردم این پیش فاکتور ها ارزش قانونی ندارند چرا باز به اتهام جعل شکایت کرده اند

6:منی که بارها در واتسآپ گفتم بیاید حساب کتاب کنید اگر از حساب شما مبلغی کم باشد نسبت به داده هايتان پیگیری میکنم و پاسخ گویی هستم چگونه کلاهبرداری خورده

7:همین صحبتها را بصورت سوال و پرسشی در بازجویی و باز پرسی گفته ام به نظرتان باز بنویسم و با خودم ببرم بازپرسی

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام با توجه به پیچیده بودن موضوع کلاهبرداری و طولانی بودن مسئله شما که خارج از وقت و حوصله این فضا می باشد و امکان اشتباه نیز بسیار زیاد است بهتر است حضورا به وکیل دادگستری مراجعه و از مشاوره استفاده و عنداللزوم وکیل اخذ نمایید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
به جای این میزان شرح دادن یک مشاوره اختصاصی بگیرید بهتر نتیجه می گیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد