مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام وقتتون بخیر سوالی که داشتم اینه که ما 600متر زمین داشتیم در روستا که حدود ده سال پیش شهرداری اونو برای ساخت بلوار و همچنین جاده گرفته و ما سند دست نویس قدیمی با تعیین حدود داریم ایا میتونیم برایه گرفتن زمین اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکان مطالبه خسارت وجود دارد باید ابتدا تقصیر شهرداری اثبات سپس مطالبه خسارت نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید خسارت خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید مطالبه قیمت روز زمین بعلت قرار گرفتن در طرح تعریض بلوار را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه قیمت زمین را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا بررسی شود علت توقیف زمین از سوی شهرداری چه بوده و اگر در طرح تفصیلی و جزیی نباشد با ارایه سند دال بر مالکیت قابل پیگیری است