مشاوره حقوقی رایگان - ارث برادرزاده از عمو

با سلام و عرض ادب
عموی مادرم فوت کردن و به رحمت خدا رفتند
سوال چنین است:
که مرحوم دارای یک همسر و بدونه اولاد می باشند و هشت نفر برادرزاده دارند که چهار نفرشان ذکور و چهار نفرشان مونث میباشد
آیا دخترها از عمویشان ارث می برند
باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر فرزند ندارد ذکور دو برابر اناث ارث میبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برادرزاده ها سهم پدر خود را خواهند برد و پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دخترها نصف پسرها ارث مییرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله همه برادر زاده ها ارث می برند که سهم ذکور دو برابر مونث است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود طبق قانون برادرزاده ها سهم پدر خود را خواهند برد و پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد