مشاوره حقوقی رایگان - آیین دادرسی قانون کار

باسلام
اینجاب درسال های گذشته دریک نانوایی مشغول به کار بودم سالهای 67 تا 70 دران گارکاه بیمه نبوده ام ولی شناسنامه کاررادران کارگاه اخذ نموده ام والان دادخواست ان سه سال بیمه خود را از فرزند کارفرما کرده ام کارفرمایی من فوت کرده است وفرزندش در دادگاه حاضرشده است وفرزند کارفرما هم دران سالهای درکنارما کارمیکرده است ودردادگاه شهادت داده است که اینجاب دران کارگاه مشفول به کار بوده ام ولی چون مدارکی دال بر اثبات ندارم دادخواستم رد شده است ،ولی شاهدان محلی نزدیک وفرزند کارفرما حاضرن شهادت بدهند که من دران کارگاه مشغول به کار بوده ام ایا امکان دارد ازراه شهادتت شاهدین محلی وکارشناسی اثبات کار کردن من دران کارگاه باشد؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله می توانید با شهادت شهود و ارائه همان شناسنامه کار اثبات کنید که در آن کارگاه مشغول کار بوده اید.