مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ناموسی

با سلام کسی بمن تهمت زده و گفته از من فیلم مستهجن داره من شکایت کردم واسه شاهد بردم و قسم خوردم چه حکمی بایدبش بدن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر نسبت زنا یا لواط داده باشد مجازات اش 80 ضربه شلاق حدی است. اگر نسبت فقط رابطه نامشروع باشد مجازاتش جزاي نقدي است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی دارد، احتمال دارد به جزای نقدی محکوم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به موضوع شکایت و دفاعیات شما دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زنا یا قذف باسد تا 80ضربه شلاق و در موارد دیگر جزای نقدی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قذف 80 ضربه شلاق و غیر آن جزای نقدی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بستگی به موضوع شکایت ودفاعیات شماداردممکن است به جزای نقدی محکوم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر افتراء ثابت شود اصولاً به حبس یا جزای نقدی