مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و جعل سند

با سلام
من چند سال پیش شوهرم ب جرم خیانت و کتک زدن من که منجر به سقط جنین شدو ازش شکایت کردم 2 سال و نیم به زندان افتاد در سوئد تمام پرونده موجود هست .
با توجه ب اینکه حق طلاق دارم
طلاق شرعی خودم رو در ی مرکز اسلامی عربی گرفتم که مسجد نیست و حتی برگه ب عربی هست،
اون آخوند با عنوان طلاق ولایی که مهر بخشیده نشده طلاق رو ثبت کرد .
همسر سابقم وقتی از زندان آزاد شده رفته از همون مرکز عربی ی برگه گرفته ک طلاق خلعی هست و مهر بخشیده شده
اما امضا من تو برگه نیست و جعلی هست در واقع و اصلا شبیه برگه یی که من دارم نیست از لحاظ متن و تاریخ و شماره سند
این برگه رو برده مسجد امام علی در سوئد و اونا ی برگه بهش دادن
بدون اطلاع و حضور و امضا من
به این مضمون
ک من مهرم رو بخشیدم و طلاق خلعی هست ‌چون در واقع باهاش دوست و همکار هست در جعل این سند کمک کردن بهش ‌و حتی وقتی نامه ی رسمی دادم از طرف سفارت ک این برگه بدون اطلاع من هست و قبولش ندارم توجه نکردن و الان سفارت هم ب نفع من برگه یا شهادت نمیده .
دولت سوئد میگه ما نمیتونیم کاری بکنیم برای جعل مسجد و ... چون اصلا این ورقه ها رو قانونی نمیدونیم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در ایران و یا سوید حکم متفاوت است براورد وضعیت موجود لازم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید از طریق سفارت پیگیری کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سفارت می توانید پیگیری کنید