مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در ارز دیجیتال

سلام وقتتون بخیر . حدود 10 ماه پیش شخصی با عنوان سود د سرمایه گذاری در ارز دیجیتال در شرکت ... من رو به سمت شرکت هدایت کرد و در طی مکالمات و چت و وویس هایی که داشتیم باعث شده بنده نزدیک 100 میلیون تومن 9ماه پیش در این شرکت سرمایه گذاری کردم و الان بعد از گذشت اون مدت خبر رسیده که شرکت کلاهبرداری بوده .
از طرف ماهایی که زیرمجموعه کسی بودیم که وارد شرکت کرده بود که بهش لیدر میگفتیم گفتن که وکیل گرفتن و شکایت اینا میکنن تا بتونیم پولمونو پس بگیریم .
سوالی که ازتون داشتم اینه که آیا منتظر لیدر و وکیلش بمونم ؟ آیا اصلا امیدی به پس گرفتن اصل پولم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی دقیقی کنید !!!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر خود شما باید شخصا از لیدر شکایت نمایید و ...