مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

باسلام.بنده کارم تاسیسات هست و سر یک کاری چند ماه پیش مشغول به کار بودم و به خاطر مریضی خانومم و خراب شدن وسیله کار دونوبت که هر نوبت 4روز بود سرکار نرفتم که صاحب کار شکایت کرد وبعد بنده سرکار رفتم و تمام کردم کار رو هم تحویل دادم مبلغ یک میلیون و پونصد هم به بنده بدهکار شد و نداد و زمانی که من سرکار بودم ایشون بدون اطلاع من پرونده رو پیگیری کرد و بدون حضور من رای صادر کردند،هیچگونه اخطاریه و احظاریه یا پیامک و حتی حکم برای من نیومد و. ای ایابی بوده، من یک ماه بعد اطلاع پیداکردم و به شورا رفتم .حکم صادر شده مبلغ بیست میلیون خسارت هست،جدای از این ایشون چون اشنای زیادی داره حکم هنوز دادگاه نرفته حکم ورود به منزل رو گرفته و بک بار اومد با مامور توی خونه،امروز رفتم واخواهی زدم ایا حکم جلب صادر شده لغو خواهد شد و به دادگاه دوباره رسیدگی میشه؟و اینکه قانون حکم ورود به منزل چیه و در روز چند مرتبه میتونند بیان و چه ساعاتی.لطفا بنده رو راهنمایی کنید،سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باواخواهی شما بله واخواهی دارای اثر تعلیقی بر اجرای حکم است یعنی اینکه در مهلت واخواهی، اجرای حکم معلق می ماند و چنانچه در مهلت، دادخواست واخواهی تقدیم شود، اجرای حکم غیابی تا روشن گردیدن نتیجه واخواهی و صدور رای قطعی، معلق می ماند.زمانی که شاکی حکم جلب سیار می گیرد باان حکم تازمانی اعتبار دارد هرجایی به شما دسترسی پیداکرد می تواند اقدام کند اما حکم ورود به منزل را معمولا نمی دهند مگر طرف مطمئن باشد فرد متهم در خانه است .