مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

سلام ببخشیدمن برج11سال99واسه نیروی انتظامی ثبت نام کردم برج4واسم اومدن تحقیقات محلی بعدگذشت3هفته ازتحقیقات بهم زنگ زدن که پدرت روبفرست اداره آگاهی پدرم درزمان مجردی چندتاپذونده داشته اونم زیریک سال واسه هرکدومشون زندان بوده 42سال است که ازاون پرونده هامیگذره اگاهی که ازش انگشت نگاری گرفته دیگه نمیدونم چیزی تونسته دربیاره یانتونسته 26برج7منوکمیسیون ردکرده رفتم میگم دلیلش چیه سیستم روبهم نشون داده میگه ماهم نمیدونیم داخل سیستم نوشته نبودبه چه دلیلی ردکرده میگه فرمانده و.... یک کمیسیون برگزارمیکننداونجاردشدی دنبال وکیلی هستم که بتونه کارم رودرست کنه چون من ازیک سرهنگ پرسیدم گفت پرونده ای40سال پیش اصلاوجودنداره رفتم سوپیشینه پدرم روهم گرفتم زده فاقدسوپیشینه داخل استان سیستان وبلوچستان همش پارتی بازی هسته مطمئنم کسی دیگه روجازدن اگرکسی میتونه چه دراستان ماچه درتهران و... کارم رودست کنه بگه من میام ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظر کمیسیون مربوطه اعتراض کنید و از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا به نظر کمسیون مربوطه اعتراض کنید و با ادله له دیوان عدالت اداری شکایت کنید.. زیرا با گذشت چنین مدت زمان سو پیشینه از سجل کیفری حذف خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خودذ شما اشتباه کردید که پدرتان را
به اداره آگاهی برای انگشت نگاری بردید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همکاران متخصص سایت پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت درخواست وکیل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سایت پیشنهاد خود را برای درخواست وکیل عنوان کنید این قسمت برای سوال و جواب است