مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام خدمت وکلای محترم
شکایتی از بنده در ارتباط با قرارداد خرید و فروش در دادگاه حقوقی ساری مطرح شده که متاسفانه ابلاغ روز حضور دردادگاه به بنده در روزی که دادنامه ارسال شد اعلام شد! زمان درج ابلاغیه در سامانه جهت حضور در دادگاه 1400/01/18 برای جلسه 1400/02/04
می باشد و هیچگونه پیامکی به بنده جهت حضور دردادگاه در زمان مقرر اعلام نشده تا مورخ1400/03/30 به بنده پیامک ابلاغی ارسال شد و زمانی جهت مراجعه رفتم متوجه ابلاغ قبلی و هم چنین ابلاغ دادنامه شدم که قاضی بنده را به مبلغ 866/913/928 ریال و هم چنین نیم درصد روزانه وجه التزام بابت قراردادی که بنده نه امضاء کردم و اثرانگشت زدم محکوم کرده است و رای مربوطه را حضوری تلقی نموده است و بنده را از حق واخواهی محروم کرده است! بنده به ناچار مجبور به تجدید نظر خواهی شدم یه لایحه ای را در ارتباط با اینکه اثر انگشت و هم چنین امضاء مربوظ به بنده نیست و هم چنین در خواست کارشناسی نمودم که در صورت ارجاع به کارشناس این موضوع کاملا قابل تشخیص می باشد ولی متاسفانه دادگاه تجدید نظر به این موضوع هیچ توجه ای نکرده و اعلام نمود به دلیل عدم حضور در دادگاه دادنامه بدوی مورد تایید می باشد! بنده مجبور به مطرح اعمال ماده 477 قانون کیفری شدم ولی با گذشت 4ماه از مطرح نمودن درخواست وباتوجه به تاییدیه از سمت دادگستری مازندران جهت بررسی پرونده ولی با توجه به مراجعه مکرر اعلام شده که این موضوع زمان بر و باید صبر کنم! اما طرف مقابل از این عدم آگاهی قاضی و هم چنین روابط در استان خود استفاده نموده و اجرای برای بنده صادر کرده و حکم جلب صادر نموده است! البته بنده شکایتی کیفری جعل سند در تاریخ 1400/09/18 در ساری نمودم و هم چنین وکیلی از آنجا به علت دوری مسافت گرفتم اما احساس میکنم که وکیل بنده نیز با شرکت مربوطه در حال همکاری می باشد! شکایت جعل سند بنده به مرحله کارشناسی رسیده است و این موضوع هم از طریق پیگیری خودم انجام شد و از شعبه کیفری درخواست صدور نامه جهت توقف عملیاتی اجرای کردم که شعبه بازرپرسی فقط به بنده نامه گواهی داد که این هیچگونه تاثیری درتوقف عملیات اجرای ندارد! از شما وکلای محترم تقاضا دارم چنانچه راهی برای شکایت از شعبه و قاضی و هم چنین توقف اجرای وجود دارد را دارم که محبت کنید اعلام کنید تا بنده از این گرفتاری نجات پیدا کنم!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور قرار جلب به دادرسی و ارسال پرونده به دادگاه کیفری به دادگاه درخواست توقف بدهید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ملزم به پرداخت وتقاضای اعسار از پرداخت یکجای محکوم به بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست توقف اجرای حکم را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست دادخواست توقف اجرای حکم را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید