مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. آیا شرکت در جلسه مشاوره قبل از طلاق در طلاق توافقی الزامی است و راهی برای طلاق سریع تر وجود ندارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آیا زوج و زوجه هر دو می خواهند حضور پیدا نکنند یا فقط یک نفر?
بعضی از شعب دادگاه لازم نمی دانند.
بله راه سریع نیز وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزامی است اما می‌شود طرفین همکاری کنند سریعتر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله الزامی است .
شما می توانید دادخواست طلاق به درخواست زوج بدهید و زوجه در دادگاه حاضر بشه و با تغییر خواسته به طلاق توافقی اقدام کنید تا سریع انجام شود .
البته بعضی شعبات به این موضوع ایراد می گیرند.

یک وکیل

سلام شرکت در جلسه مشاوره الزامی هست.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

حضور شما در جلسات لازم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حتما باید دوره 45 روزه مشاوره بهزیستی طی شود. ولی میتوانید در جلسه اول اعلام کنید که تصمیمتان قطعی است تا سریعتر گواهی صادر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله الزامی است و میتوانید در شرایط خاصی موضوع را سرعت ببخشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله. نسبت به ثبت طلاق از جانب زوج اقدام و در جلسه اعلام توافقی نمایید