مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه موتور سیکلت

سلام بنده میخواستم یه موتور سیکلت دست دوم بخرم و اون رو قولنامه کنم اما کسی ک میخوام ازش موتور بخرم صاحب موتور نیست و هیچ قولنامه ای از قبل نداره فقط مدارک موتور اعم از کارت موتور برگ سبز و برگ سفید داره کارت سوخت نداره آیا من میتونم با همچین کسی تو بنگاه قولنامه بنویسم و موتور از ایشون خریداری کنم ؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. خیر مگر اینکه از مالک وکالتنامه داشته باشه. نخرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ولی توجه داشته باشید اگر صاحب سند مدعی سرقت و... شود شما باید موتور را تحویل صاحب سند دهید و بابت خسارت خود به فروشنده رجوع کنید.