مشاوره حقوقی رایگان - بالا بردن دو برابری کرایه مغازه ظرف یک سال

سلام بنده یک مغازه قدیمی روک حتی کفشور خروجی اب نداشت رو ماهی 600تومن کرایه کردن و از جیب خودم 30ملیون خرج مغازه کردم که توی قرارداد ذکر نکردم
الان دوماه مونده به تمدید قرارداد صاحب مغازه میگه باید 1ملیون و 200کرایه بدم یعنی دوبرابر
ایا اون همچین حقی داره ک کرایه رو دو برابر کنه؟
من برای گرفتن هزینه ای ک کردم راهی دارم؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، طبق قرارداد و تا سرسید قرارداد موجر همچنین حقی ندارد مگر با توافق طرفین و در صورت اینکه هزینه‌ای که از طرف شما صورت گرفته از نوع هزینه های اساسی باشد و همچنین با اذن و اجازه موجر بوده باشد قابل مطالبه است و می توانید از طریق مجاری قانونی دادخواست مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله چنین حقی دارد
شما می توانید هزینه های خود را اگر به درخواست موجر بوده مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید هزینه های خود را اگر به درخواست موجر بوده مطالبه کنید.