مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

با سلام،ضمن تشکر از راه اندازی این سایت و مشاوره رایگان شما
پدر من به در خواست شخص الف به بانک به عنوان وام گیرنده معرفی شده وشخص الف خود و پدرشان ضامن وام پدر من شده و پس از واریز وام شخص الف وام را گرفته و بخاطر اطمینان به برادرش برای ایجاد شغل مشترک پول واریزی وام را به او داده ،و قرار بر این بوده که برادر شخص الف اقساط بانک را پرداخت کند حال پس از گذشت مدتی چندین مرحله اخطاریه از طریق بانک برای مصادره اموال پدر من صادر شده ،لازم به ذکر است که خواهر شخص الف نیز در بانک مورد نظر مشغول میباشند... میخواستم یک راه حلی پیش روی ما بگذارید ..باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای ارائه بهترین راه حل باید اطلاعات بیشتری موجود باشد. مثلا اگر حداقل دو نفر شاهد مطالب بالا را تأیید کنند یا دستنوشته ای حاکی از موارد بالا وجود داشته باشد شما می توانید پیگیری قانونی کنید. اما در هر حال اگر پدر شما از پرداخت اقساط خودداری کنند، هر دو ضامن مسئول پرداخت اقساط هستند و حقوق و مالی که از طرف ضامن ها بابت ضمانت در بانک سپرده شده توقیف می شود. اما این که اخطاریه بابت مصادر اموال پدرتان آمده بستگی به این دارد که آن سند یا شرایطی (کارمند...) که ضامن ها برای وام گذاشته اند کفاف اقساط وام را می کند یا خیر؟ که معمولا باید کفاف اقساط را بکند. قاعدتا باید بعد از رجوع به مورد ضمانت ضامن ها حکم مصادره بیاید. در مجموع پیشنهاد می شود به صورت حضوری با در دست داشتن مدارک به وکیل مراجعه کنید.