مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقد قرارداد و رد نکردن لیست بیمه

ضمن عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دست اندرکاران سایت دادراه.
من از تاریخ 1399/4/10 در شرکت حفاظتی امنیتی مشغول بکار شدم که ضمن عدم بستن قرارداد مکتوب لیست بیمه اینجانب را تا مهر ماه امسال به بهانه نداشتن حساب در بانک قوامین که حقوق ناجا در ان بانک واریز میشود رد نکرده و حداقل حقوق را برایم در نظر گرفته‌اند.
1.ایا راهی هست که بتوانم مدتی که بیمه رد نکرده‌اند را طلب کنم؟
2.در صورت عدم عقد قرارداد کتبی در اینده و انجام ندادن به تعهداتشان به مشکل نخواهم خورد؟
3.طی پیگیریهای که برای بستن قرارداد داشتم از شخصی شنیدم که قرارداد 2ماهه‌ای تنظیم میکنن که در شرح ان وظایف طرفین مشخص نشده و فقط در چند خط کوتاه از ماده و بند استفاده شده که برای شخص حقیقی قابل درک نیست( که انهم حتماً بنفع خودشان است). ایا قبول کردن این نوع قرار داد قانونی بوده و در صورت قبول ان بمدت 2ماه و بعد از تاریخ اتمام ان ، میشود کاری انجام داد؟
در صورت عنایت و پاسخ دهی شکرگزار شما خواهم بود.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی - خیر - قرارداد را قبل از اینکه امضاء کنید، مطالعه کنید اگر به ضررتان بود امضاء نکنید و اگر امضاء کردید به شرط اینکه یک نسخه به شما بدهند امضاء کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قبل از هر اقدامی باید بررسی شود می توانید از وکیل کمک بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت امضاء قرارداد باید قرارداد را مطالعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

و اگر امضا کردید یک نسخه از آن را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا در هیات
تشخیص اداره کار وجود خواهد داشت
و شما باید حتما قرار داد کتبی با
شرکت امضا نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان این موضوع را از طریق مراجعه به اداره کار پیگیری و شکایت خود را مطرح و حقوق سنوات و بیمه خود را مطالبه نماید