مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند و استفاده از سند مجعول

باسلام خدمت شما
بنده درسال90مدارک شناسایی اعم از اصل شناسنامه وکمی کارت ملی وکارت پایان خدمتم روگم کردم وبعدچندماه که فهمیدم شناسنامم گم شده اعلام مفقودی کردم والمثنی گرفتم وبعدکسی که پیداکرده رفته با مدارکام دربانک ملت وصادرات کاشمرافتتاح حساب کرده ودسته چک گرفته وچکهای جعلی رو بنام من توبازار خرج کرده ودرسال93یا94آگاهی فریمان دستگیرش میکنه وخودش تودادگاه اعتراف میکنه که ازمدارکهای من دسته چک گرفته وکلاهبرداری کرده الان بعداز10سال یه بنده خدایی 4تاچک دستش داشته ورفته ازمن شکایت کرده وحسابم وماشینم روتوقیف کرده منم رفتم دادگاه شهرزندگیش نامه گرفتم که اعتراف کرده بامدارکهای من حساب بازکرده ودسته چک گرفته ولی شورای حل اختلاف دیروز ابلاغیه برام اومده که این شورا صلاحیت پیگیری پرونده رو نداره وارجاع دادن به شورای حل اختلاف مشهدکه مکان سکونت من هست الان بنظرشما که چکهای جعلی که دست بنده خدا هست بره ازخود کلاهبرداره شکایت کنه ومن تبرعه بشم بایدچکارکنم...الان یه ماهه ازکاروزندگی افتادم وتنها راه درامدم هم تپسی ومسافرکشی هست ایاراهی برای اینکه ماشینم از توقیفی دربیاد هست

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام دوست عزیز؛ به نظر بهترین راه حل این است همانطوری که بیان کردید به پرونده کیفری که شخص کلاهبردار به نفع شما اعتراف کردن در تمام پرونده های خود استناد کنید و از دادگاه یا شورا بخواهید که پرونده استنادی را مطالبه کنند و همچنین به صراحت در همان جلسه اول دادرسی ایراد جعل مطرح کنید که دادگاه موضوع را به کارشناس خط ارجاع می دهند و قطعا حکم بر بی حقی دارنده چک صادر می شود .
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه اول رسیدگی ادعای جعل مطرح کنید که در این صورت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.
و به پرونده کیفری نیز استناد کنید و شماره پرونده را در دادگاه اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید در جلسه اول رسیدگی ادعای جعل مطرح کنید